Haberler:

Yayınlanan son celse forumda! 26 Eylül 2026🎉

Ana Menü

Sorular Kapıları Aralar

Başlatan Tiversonus, 04 Nisan 2009, 17:18:03

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Tiversonus

#75
Bitki profesörleri: Şunu yapabilirler mİ???

1. 1 kişi için, Türkiye'de yaşayan bir insan için;

2. Sabah, öğlen ve akşam yapılacaklar listesi ve 24 saat programlanacak,

3. Ülkenin ve Dünya'nın şartları tam olarak simule edilecek, aynı BBG evi gibi ama gerçek olacak,

4. Hazırlanan bu program tam tamına yaşanacak.

5. Mutlu ve uzun yaşam için sonuçta bu 3-5 yıl uygulanacak.

6. Harfiyen bu programa uyulsa sonuçta insan "sağlıklı" olabilecek mi?

Tiversonus

#76
Düzelttirilme: Halihazırdaki sorulara cevap bulana kadar diğer sorular ertelendi:))))

Tsunami

#77
Bir kisinin tam saglikli olabilmesi icin, bir kisiye daha ihtiyaci olmaz mi?Gel sunu iki kisi yapalim,güzellik olsun:)

Düzeltme: Simdi farkettin, yukarida bir soru daha sormussun, benim yazdigim, bir önceki sayfayla ilgili...Ama bir yaniti almadan ikinciyi soruyorsun, olmaz ki..benim kizi gectin dostum yaa:)))
 

Tiversonus

#78
Ben tek olarak soru sorduğumdan işte sorularda "yarım" oluyor:)))) Gerçekten güzel bir kapı aralandı: Tek başına sağlıklı olmak zor:))

Sonuç: Tek başına sağlıklı olmak zor.

Pınar

#79
Çift başına mı sağlıklı olunuyor, ama buna DNA'mız yeterli değil.Ayrıca bu boyun iki tane baş taşıyamaz vallahi, iki boyun lazım.Ama bu sefer de o iki kafa nasıl doyar onu bilmiyorum.hehehehehe!
Yarattıklarını beğenmiyorsan, dur ve yeniden başla!:)

Tiversonus

#80
Takbaşına olmaması "çiftbaş" sonucunu çıkarmaz ki olsa olsa "çokbaşına" sağlıklı olunabilir olamaz mı? Yoksa Almanya'daki gibi bir çocuk okula silahlarla dalar mı? Yok canım olmaz olmaz:))

Pınar

#81
hahaha!Takbaşına nasıl olunuyor bilmiyorum valla!Çift başa buldum bir açıklama ama takbaşına ya hayal gücüm yetmez.hahahahahahahahahahaha! Sen çok yaşa emi, dostum Tiversonus.Sağlıkla ve huzurla yaşa!:))
Yarattıklarını beğenmiyorsan, dur ve yeniden başla!:)

Tiversonus

#82
Ya şimdi değiştirecektim hemen cevap yazıyorsunuz vallahi; Almanya'yı ABD yapacak veya kaldıracaktım, tüh:))))

Pınar

Neyse bir süre yokum, düzelt sen gene!:)))
Yarattıklarını beğenmiyorsan, dur ve yeniden başla!:)

Tiversonus

#84
Eee ben tekbaşına ne yapacağım forumda:)))) Neyse Alemtac ve Tsunami varlar:)))) Tabi ki diğer dostlarda:))

Pınar

#85
Alemtac, Tsunami, Mordevrim, Tulu, Gülay ve İvrin var.Okuyan ve yazmayanları saymıyorum.:)))) Benim işler hafifleyene kadar döktürün bilgilerinizi, okuma fırsatım olur mu bilmiyorum ama, göz atmaya çalışırım.Fırsat bulursam ben de katılırım.:))
Yarattıklarını beğenmiyorsan, dur ve yeniden başla!:)

Alemtac

#86
Biri benden mi bahsetti? evet :)

Katılıyorum yukarda yazılanlara, tek başına sağlıklı olunmaz...Dünya ile elele her birey sağlık için gerekenleri yaparsa ancak uzun ve sağlıklı yaşama erişebiliriz. Sağlıklı yaşamdan kastim sadece beden temizliği değil, ruhunda arınması gerektiğidir.

Alkol, sahte bir uyanma getirir, hani denilir ya herşey malum olur, ama sonrasında kaybedilen enerjiyi göze almak demektir.

Konservatif gıdalar pratik kullanımlarına karşın içerdikleri zehirlerle ömrü kısaltırlar.

Teknolojik olan herşeyden uzak durmak demek mi dir bu? Teknolojinin olmadığı zamanlara gidelim, bakın; insanlar ruhsal guçlerini nasıl geliştirmişler ! Yinede teknoloji gelişen Dünya'nın parçası haline gelmiş artık. Onlardan vazgeçmek getirdikleri rahtlığı tepmek...yapılabilir mi bu?

Evde televizyon kullanmıyorum, hele reklamları hiç seyretmiyorum. Zihnim kodlansın istemiyorum çünkü :)

Peki hala bahsi geçen telepati, cisimleri hareket ettirebilme gibi aslında basit olan ve DNA'm da var olan becerilere niye ulaşamadım? Evet, yaşlanmıyorum, hastalanmıyorum ama hala olması gereken ben değilim. Belki de masaldır bunlar :)) Hayır masal olmadığını biliyorum, çocukken yapabildiklerimi yapmamı engelleyen bir şeyler girmiş bedenime. Deniyor ki, o zamanki saflığın da değilsin de ondan ! Aslında öğrenimle beynimize girilmiş, yerleşmiş kalıpların kurbanı olmuşuz :(. O zaman çocukları okula göndermiyelim mi? Hadi gelin dağların tepesinde bir yer bulalım hepberaber...hiç kimsenin ulaşamıyacağı, bilmediği bir yer olsun...orada yeni bir nesil yetiştirelim, şimdiye kadar öğrendiğimiz kalıplar girmesin içlerine, hiçbir zehir olmasın bedenlerinde...İlk dünkü saflıklarında kalsınlar, Tanrı'yı doğduklarında nasıl hatırlıyorlarsa, öyle ve hep bilsinler. Acaba diyorum, ozaman uçarlarmıydı, duvarlardan geçerlemiydi...Dünyanın dalgacıklı yapısını görebilirlermiydi?
 

Tsunami

#87
Ben "tek" olmayi becerebilmis bireylerden olusan bir "cift" olmanin saglikli ruhsal ve bedensel yasam icin gerekli olduguna inaniyorum. Tek olmayi beceremeyenlerin cift olmasindan daha büyük bir iskence ise düsünemiyorum:)))
 

Tiversonus

#88
Anlaması zor olan iki cümleden anladıklarım doğru mu acaba? Önce "tek" yani kendine yeterli olabilmeli insan [bir başkasına ihtiyaçsız yaşayabilmeli] sonra da çift olmalı. Böylece bir başkası ile olabilmesinin bir enerji ihtiyacı veya kendi eksikliğine dayanan bir gerekçesi olmamaış olur (sadece vermek için bir durumda olur herhalde) işte bu koşullarda çift olunur ise sağlıklı bir birleşmiş hayat olabilir. Peki o zaman sormazlar mı (tanımam bunu soranı) çift olamayan toplumsal (çok çift) olamaz mı?

Alemtac

#89
Tamamen haklısın dostum :) " Ben "tek" olmayi becerebilmis bireylerden olusan bir "cift" olmanin saglikli ruhsal ve bedensel yasam icin gerekli olduguna inaniyorum. " Ne kadar doğru :)

Soruyu soran neredeler acaba? aaa, yukardaymış..