Sirius Lyra ve Vega Robotik Düzen Teknolojisiyle..

Başlatan idrnc, 30 Ekim 2010, 03:41:37

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 0 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bozadi

#15
yalnız hızlıresim.com'un "resim barındırma süresi" 3 ayla sınırlıymış. google'da "resim yükle" veya "image upload" gibi anahtar kelimelerle arama yaparsanız, süre sınırlaması olmayan başka ücretsiz hizmetler bulabilirsiniz mutlaka. ben ingilizce tinypic.com'u kullanıyorum bir süredir. süre sınırlaması var mı emin değilim.

Alemtac

#16
Sevgili idrnc, sıcak yaklaşımınız için bende teşekkür etmek istedim.

Agartha ve Azlantas neresi diye sorduktan sonra, internette araştırma yaptım. Agartha veya Agarta olarak pek çok yayın mevcut. Azlantas hakkında sadece sizin sorumlu olduğunuz Kharium dergisinde denizaltı uygarlığı olarak geçiyor. Kimi kaynaklarda Şambalalar negatif varlıklar ve sol kol olarak yerlatında yaşıyorlar, Agarthalar ise sağ kol ve yeryüzünde yaşayanların özgür iradelerine saygılı olarak tanımlanıyor. Kiminde Şambala ve Agartha'yı bir tutuyor. Aslında internetteki kaynaklardan öğrenmeye çalıştığım bilgiler, her zaman doğru olmuyor. Ferdinand Ossendovski'nin "Vahşiler, İnsanlar ve Tanrılar" kitabını bulmak lazım, ya da sizleri  dinlemek.

Sevgiler.
 

idrnc

#17
Merhaba Bozadi
 Ne güzel sorular; ama vereceğim cevaplar o kadar uzun bir anlatım gerektiriyor ve o kadar teferruatı var ki aklınızı karıştırmadan en kolay nasıl anlatabilirim diye kısa bir süre düşündürdü.[:)]Ama Bir yerden başlamam lazım..[:I]

Dünya bir toz bulutuna girmeden anlatılamayacak konular bu bahsettiklerimiz ve içinde var oluşun ve yaratılışın sırlarını barındırıyor. Ra Bilgilerinin yanlış hatırlamıyorsam 90 lı yıllarda bende okudum yanlış hatırlamıyorsam o zaman bende de açılım yaratmıştı.

Sorduğunuz boyutlarla ilgili bildiklerimi anlatmadan [purple]kısa bir ön bilgiyi[/purple] sizinle paylaşmak isterim. İslam tasavvufuyla ilgilendiniz mi bilmiyorum ama bu mevzuyu anlatırken ordan da örnekler vereceğim.

[brown]Sonsuz Sınırsız Uzayda durulgan potansiyel olarak bildirilen homojen bir yapıya sahip ve Sonsuz Sınırsız yokluk içinde olan bir potansiyel vardır . Bu potansiyel Mutlak Yokluk olarak İnsanlığa bildirilmiştir. Mutlak Yokluk kendinden kendine Varlık haline gelmeyi arzu eder. Bu nedenle OM adı verilen ilk varlıklaşma hareketini gerçekleştirir. Om bilinçlerin aktif varlık kazandığı ilk noktadır. Ve Bu noktadan sonra bilinçler;  zamansız, mekansız ve formsuz bir şablonsal yaşamda Mutlak Varlık ve Yokluk arasındaki mavera aktifliklerini bizlerin Saf bilinçle ezeli ebedi yaşam olarak vurguladığımız bir halle ortaya çıkarırlar ve bu yaşamın tepe noktası olarak vurgulayabileceğimiz bir noktaya kadar maveya yoğunluklarını yükselterek tırmanırlar. Bu nokta Mutlak Varlık noktasıdır. [/brown]
Mutlak Varlıkça Tam olarak var olan her bilinç ilk kez;  Tassavvufi terminolojide Lahud alemi olarak verilen Atlanta yani Omega boyutunu teşkil edecek bilinçlerin zamanla reaksiyon, mekanda seyir ve formda devinmesi sonrasında yapıtladıkları bir Form kullanırlar. bu formlar Tanrısal formlardır. Omega boyutu Dinlerin hakikatinde dünya insanlığına ALLAH KATI olarak verilmiştir.
Atlanta Yaşam boyutlarının yapıtlanmasından sonra her bilincin Enerjetik planda bu varlıklaşmayı , kendi bilinç merkezinden dışa doğru perdeleyerek en kaba hali olan maddi karakter ve hüviyette bir boyutsal karakterle; en düşük halinden en yüksek haline ulaşacağı seviyeye kadar deneyimleme evrimleme ve görev fonksiyonlarıyla geliştirme ihtiyacı nedeniyle Atlanta yaşam boyutlarının altındaki Beta 1 ve beta 2 karakterli yaşam boyutları ve en sonunda Hareketli Işıki aktif yaşam dediğimiz Alfa Yaşamın yani maddeye dayalı bir yaşamın sürdürüleceği bir merkezden yaratıya sokulması söz konusu olmaktadır.

Her Tanr[orange]ısal Öz[/orange] ki onlar SÜPER MAKRO farkındalıkla Omega Boyutunun bir sakinidir kendi Makrolarının Galaktik yaşam ortamlarına doğrumlayarak onların galaktik yaşam ortamlarını yapıtlamasını aka binden gösterecekleri teknolojik tasarruflarla  maddenin en kaba halinden ince yapısına deneyimli evrimli bir yaratımın sürdürüleceği varlık potansiyellerini ortaya çıkmasına imkan tanımaktadır.

İşte bunun için 2. gönderdiğimiz mesajda anlattığım Teknolojik Üsler birliğine ait Teknolojik Uzmanlar Dünyanın partiküllerinden verdikleri programlarla yeryüzünü maddi yaşamın sürdürülebileceği çok önemli , Hareketli Işıki Aktif bir mekan haline getirmek için tasarrufta bulundular.
Burada evrim türlerini ortaya çıkardılar;  bilinçler önce bir Element formu kullandı, sonra bir bitki, sonra bir hayvan formu kullandı. Ve En sonunda Bir Hayvan İnsan Prototipini ortaya çıkarak potansiyelle Beşeri insani vasıflarının varlıklaştırdı. Tüm bu verilen süreç Rabsal Bilgilerde, Biz Ademi en güzelinden halk ettik(Varlıklaştırdık.) sonra onu aşağıların bir aşağısına attık diye ifade edilir.
Karışıklık olmaması için aşağıdan yukarıya boyutları tekrar şöyle özetlemek isterim

Alfa boyutu- tasavvuf da BERZAH (Geçit)olarak verilmiş Hareketli Işıki aktif bir boyuttur. Bu boyuttaki bilinçler Mikro farkındalığa sahip Mikro bilinçlerden oluşur .Samanyolu galaksisi bu boyutsal karaktere sahiptir.

Bu boyutun bir üstünde Beta Boyutu vardır.

Beta Boyutu Durgun Ateşi Aktif Beta1 Boyutsallık ve Altın Ateşi Aktif Beta 2 Boyutsallık olarak 2 ayrı veçhe gösterir. Burada yaşayan bilinçler Enerjetik formlarıyla Enerjetik yaşam sürerler.
Beta 1 Boyutu SP3 Galaksisinde bulunan Durgun Ateşi Aktif bilinçlerle devrede tutulur.
Beta 2 Boyutu Andromeda galaksisi sakinleri olan Altın Bilinçlerle devrede tutulur.

Andromeda sakinleri ruhsal terminolojide [brown]DORÇEDELER,[/brown] SP3 galaksisi sakinleri ise [navy]SANTİFERLER [/navy]olarak verilmiştir. Dorçede ve Santiferler de kendilerinin liderleri olan [limegreen]KHAMONLARA[/limegreen] bağlı olarak Makro Kozmik Bir Yaşamı sürdürürler.

Beta Boyutunun üzerinde Omega Boyutu vardır.

Omega Boyutu [purple]TANRISAL ÖZLERİN [/purple]yani DENEYİMCİ ÖZLERİN Bulunduğu Bir Boyuttur. Bu Boyutta [orange]LAHUD ALEMİ [/orange]olarak verilmiştir.

1-2-3. boyut Alfa titreşim boyutu olan Samanyolu galaksisi içinde sürdürülmektedir. Bu Galaksinin varlığında karantina altına alınan negatif tesir planlarıda elbette ki, Işıki karakteri yani Alfayı kullanır çünkü bu boyutun en büyük özelliği sahip olduğu İLİZYONİK yapısıdır. Beta ve Omega boyutları hakiki yaşamların yaşandığı yaşam boyutlarıdır orda Alfa Boyuttakine benzer bir ilizyondan bahsedemeyiz.

Şimdi,  yeryüzünde geçirilen süreçler üzerindeki bilinçlerin evrimleriyle paralellik göstermektedir.

Dünya üzerinde elementer evrim sonrası ilk bitkisel prototipler, arkasından hayvani prototiplerin tezahürü sonrası ulaşılmak istenen ilk insani form ortaya çıkarılmıştır. Bu formda çok önemli bir merkez vardır Ana Kumanda Sistemi yani BEYİN. Bu form Maddi yapısının yanında Enerjetik tarafını da ifade eden bir Işık Forma sahiptir. İşte RUH olarak anlatılan bu Işık Form ve Bu formda devinen enerjidir.

Işık forumun üzerinden şakralar bulunur. Alfa Yaşama Ait şakralar 3' Lü Merkez Olucu Sistem Şakraları dediğimiz  en alttan başlayarak kök, göbek altı ve göbek şakralarıdır.
KÖK şakrası zevksel ve seksüel,
Göbek Altı şakrası; Düşünsel
Göbek şakrası Duyumsal ve Duygusal
olguların yaşanmasında oluşturduğu devinim planlarıyla etkilidir. Bu şakralardaki devinime göre oluşturulan enerjiye ait manyetik alan Biyokompitür yani BEYİN'in  çevresin de kendi şakra aktifliğine göre bir manyetik alan oluşturur. Bu alanda titreşen yüklem verilmiş partiküller beyinde genetik kod açılımları gerçekleştirir. Sadece bu şakralar hem pozitif hem negatif devinime de açıktır.

Bu şakraların oluşturduğu devinim planlarının yoğunluğu bilinçlerin ilerleyen dönemde negatif veya pozitif evrimsel süreçlerini tayin etmektedir. Mutlak pozitif devinim sağlandığında [limegreen]KALP ŞAKRASI [/limegreen]açılır. Kalp şakrasının açılması demek Yüksek Benliğin o forma yerleştiği anlamına gelir . Kalp Şakrası bilince [maroon]DURGUN ATEŞİ AKTİF BİR YAŞAMI YAŞATIR VE ENERJETİK FORMUYLA BİRLEME [/maroon]hadisesini ortaya çıkarır.
3'lü merkez olucu sistem şakralarındaki devinim negatifse  varlığı belirli bir yoğunluktan sonra negatife kilitleyebilir. Ve Bu kilitleniş akabinden o varlık artık kalp ve daha üst şakralarını açamayacaktır.
O artık yeryüzünde negatif planlar adına evrim deneyim ve görev yapmakta ve Kendine Hizmet için fonksiyon göstermektedir.

Kalp Şakrası üstünde Gırtlak Şakrası gelir Bu şakra Beta 2 boyutun yaşandığı bilinçlerde açılır ve Beta 2 Formla birleme gerçekleştirir.

[orange]Alın ve Tepe Şakraları [/orange]Omega boyutuna ait yaşamları yaşayan bilinçlerin devindiği şakralardır.Burada daha teferruata girmiyorum. Umarım ilerleyen sohbetlerde bu ayrıntıları da anlatma fırsatı buluruz.

Asıl üzerinde durmak ve size iletmek istediğim konuysa neden bu süreçlerin Varlıklaştırıldığıdır.

Bilinçler kendi Merkezlerinden duydukları arzuya dayalı olarak Maddi ve Enerjetik yapılarını bir araya getirmek istemektedirler. Bu arzu Omega' dan başlar ve Beta boyutundaki canlara onların varlıklarından da Alfa yaşam boyutuna kadar iner.

Madde Kainatının Çekirdeği olan Dünya; Alfa Titreşimli bir galaksinin varlığındaki Çekirdek bir Güneş Sisteminde konumlandırılmış. Çünkü hem madde hem Enerjetik hem de bilinç evrimi buradan yükselerek tezahür etmelidir.
Hayvan-İnsan olarak belirtilen Humanoid evrimine yeryüzünde geçilmesi aka binden 78000 yıllık yani, 3*26000 yıllık bir süreç geçirilmiştir. Bu süreçte yeryüzünde Ara Hasadlar dediğimiz Kültivasyon Dönemleri devreye sokulmuş Görevli bilinçler bu dönemlerde Dünya realitesini bir üst kıstasa taşımak için medeniyetler kurmuş sanatta dinde ve bilimde vurgulamalar getirerek insanlığa Güzel Ahlakı kazandırmak istemişler.

Tüm Ara Hasadlardan mezun olan bilinçlerse Ana Hasadda bir araya getirilmiştir.

ANA HASAD Dönemi Üç evreli olarak Dünyaya Alfa boyutsal yapısını izleyeceği bir seyirle Omega' ya dönüştürme imkanı sunan bir süreçtir.

Ana Hasadın 1. evresi; 2000 -2012 dünya seneleri arasında gerçekleşecek Alfa –Beta 1 geçişini
Ana Hasadın 2. evresi; Beta1- Beta 2 boyutsal geçiş sürecini
Ana Hasadın 3. evresi; Beta2 ve Omega geçiş sürecini kapsayan çok teferruatlı ve özel olarak hazırlanmış bir seyir programını içerir.

Bu süreçte Dünya üzerindeki bilinçler Dünyayla birlikte dönüşüme uyumlu bir karakter göstermelidir.

Ana Hasadın 1. evresi olan Alfa Beta geçişi yeryüzü insanının 2 sarmalla genetik yapıdan kurtularak 12 sarmallı bir genetik yapıya sahip olması böylece Madde ve Enerjetik formların iç içe geçerek ENTELEKTRATUM dediğimiz çok özel bir formu ortaya çıkarması gereken bir süreçtir.

Genel evrimsel olguları yaşan Beşeri İnsan prototiplerinden geçişte yeterlilik gösterebilecek olan bilinçler geçiş sonrası Dünyada Entelektratuma dair bir yaşam sürecekler.
Genel evrimsel olgulardan vazgeçemeyen ve Alfa boyutsal karakterli yaşamları sürdürmesi gerekenler geçiş sırasında ya dezenkarne edilerek ya da transfer edileceklerdir.


Bizlerin yapmaya çalıştığı Ana Hasad Döneminin 1. evresinin sonlarına yaklaştığımız bu dönemde Uyanmış Bilinçlere kendi hakikatlerini, matematik gibi net tekolojik bilgiyle sunmak ve böylece Sonsuz Sınırsız Uzaydaki bilinçlerin selameti için yansıma yoğunluğunu arttırmak,  onlardaki genetik kodların bu yansımalara dayalı uyanışla 12 sarmallı DNA faktörünü devreye sokabilecek bir nitelik kazanmasını sağlamaktır.[/green]

Umarım sorularınıza bir nebze cevap verebilmişimdir. Tabi biliyorum şimdi çok daha soru çıkacak tüm bu anlattıklarımdan  ama buradayım dilim döndüğünce anlatacağım..[;)]

Sonsuz Sevgi ve Selamlar..

Işıl
 

n/a

#18
sevgili idrnc,

açıklamalarınız için teşekkürler.

Şilertkha özsel gelişim merkezi'nde cumartesi günleri düzenlenen tanıtım seminerleriyle ilgili çeşitli yahoo group.lardan bilgilendirme mail.i aldığım için sormak istiyorum:
- sözkonusu seminerler Cenap Bey tarafından mı veriliyor?
- bu buluşmaların içeriği her ne kadar mail yoluyla bildirilse de eklemek istediğiniz yönlendirici bir açılım olabilir mi?
- bende bu mailler, benzeri bir çalışma çağrışımı olarak Nezire Selçuk'un bütünlükleri buluşturma niyetini hatırlattı, yanılıyor muyum?
- Nezire Selçuk, kanallık yapmadığını ısrarla vurgulayıp öz akış tekniğiyle tebliğlerde bulunurken Cenap Bey hangi tebliğ güzergahını seçiyor? Bu soruyu şu yüzden ekledim: Nezire Selçuk da tebliğlerinde terminolojisi olan bir "dil" kullanıyor, hatta Nezire Hanım'ın çalışmalarına katıldıktan sonra öz akış tekniğiyle tebliğ alan/veren Erim Bey de aynı "dil"de iletilerde bulunmaya başladı ki bu beni çok şaşırtmıştı. Kıyaslama yapma niyeti taşımadığımı bilmenizi isterim, anlamaya çalışmak için bildiğinize emin olduğum "süper insanlık realitesi" çalışmalarını refere ediyorum.
- bir Kozyatağı sakini olarak katılmayı düşündüğüm seminerlerinizde, yine kodların deşifresine ihtiyaç duyduğum(uz)/duyacağım(ız) bu teknolojik lisan mı özellikle öne çıkıyor?

Yanıtlarsanız sevinirim.

Şimdiden teşekkürler, kolaylıklar..

 

bozadi

#19
sevgili idrnc, uzun açıklamalarınız için teşekkürler. bu açıklamada anlattığınız şeyleri hep birlikte iyice anlamadan, bir yerlere oturtmadan yepyeni konulara geçmememizin iyi olacağını düşünüyorum şahsen. çünkü bu açıklamalarınızın dahi kendi içinde daha epey açıklamaya, sadeleştirmeye ihtiyaç duyacağını tahmin ediyorum. sanırım temel bazı kabuller sağlam bir şekilde anlaşılmadan daha ileri kavram ve konulara geçilmesinin/atlanmasının pek sağlıklı olmayacağını siz de kabul edersiniz. sorun belki sadece benim şahsımla ilgilidir. yani bu anlattıklarınızı henüz kafamda yerli yerine oturtamama konusunda. eğer benden çok daha iyi anladığını düşünen ve benim durumumdaki birine tüm bu temel kavramları çok daha anlaşılır bir dille anlatabileceğini düşünen üyeler mevcutsa, bunu yapmaktan çekinmesinler, ya da süreci anlamlandırmak için bu şekilde yavaşlatma, inceleme gereksinimime katlanmaya çalışsınlar.

şimdi, tüm bu anlattıklarınızda algıladığım anormalliklerle ilgili bazı fikirlerimi ve eleştirilerimi paylaşacağım. biraz kaba gelirse özür dilerim.

mutlak yokluk, mutlak varlık hakkında verdiğiniz ön bilgi için teşekkürler. belirli bir makullüğü olabilir gibi göründü bana. ama şu anda önümüzdeki bilgileri anlamlandırma, organize etme çabasında önceliği olan bir husus olarak görmüyorum. tasavvufun teknik konularıyla neredeyse hiç ilgilenmedim şimdiye kadar.

lahut alemi, atlanta boyutu ve omega boyutlarından bahsediyorsunuz ve bu boyutun "allah katı" olarak da tanımlandığını söylüyorsunuz. ra kozmolojisine göre "allah katı" olarak ifade edilebilecek tek boyut 7. boyut olabilir. eğer işin matematiği/tekniğini önemsiyorsanız, "7 boyut" görüşünü anlıyor / kabul ediyor olup olmadığınız benim için önem teşkil ediyor. ve dolayısıyla şunu sorma gereği hissediyorum: varoluşun 7 boyutlu bir devinim olup olmadığı, bin bir türlü adla tanımlanabilecek her türlü boyut ve katın bir şekilde bu 7 temel boyut/seviye/sınıf/yoğunluğa dayalı olduğunu ve bu temel ve basit dayanak üzerinden açıklanabileceği görüşü sizin için ne ifade ediyor?
eğer bu 7 boyut kavramıyla ilgili algıladığınız bir yanlışlık, bir problem varsa, bunun veya bunların ne olduğunu ifade eder misiniz?

Alıntı YapAtlanta yaşam boyutlarının altındaki Beta 1 ve beta 2 karakterli yaşam boyutları

diyorsunuz...

ra bilgileri'nde 7. yoğunluğun altındaki iki seviye, meleklerin, yüksek benliklerin, saf ışık varlıklarının bulunduğu 6. yoğunluk, ve kasyopya bilgilerine göre öldükten sonra uğradığımız spatyom alemi olarak da bilinen, ve ilk "birlikte-yaratanlık" seviyesi olan 5. yoğunluk seviyesi bulunuyor. varolduğu kabul edilen 7 temel seviyeye dayalı olarak her seviyeyi kendi seviye nosuyla ifade etmek varken, neden beta1, beta2 gibi isimler kullanmak zorunda hissediyorsunuz kendinizi? görünüşe göre, bahsettiğiniz bu son 3 seviye, 5. 6 ve 7 yoğunluklar oluyor ra kozmolojisine göre. ve bu gayet açık, basit ve kavramayı kolaylaştıran bir bakış açısı. sizin de bu en basit ifade biçimini benimsemenizi engelleyen şey nedir?

Alıntı YapHer Tanrısal Öz ki onlar SÜPER MAKRO farkındalıkla Omega Boyutunun bir sakinidir kendi Makrolarının Galaktik yaşam ortamlarına doğrumlayarak onların galaktik yaşam ortamlarını yapıtlamasını aka binden gösterecekleri teknolojik tasarruflarla maddenin en kaba halinden ince yapısına deneyimli evrimli bir yaratımın sürdürüleceği varlık potansiyellerini ortaya çıkmasına imkan tanımaktadır.

anladığım kadarıyla burada söylemeye çalıştığınız şey, 7. yoğunluğa ulaşan varlık gruplarının, belirli bir aşamasında meydana gelen "big-bang" olayının ardından, kısmen 1. yoğunluğa, ve belki kısmen tüm varoluşa dağılması durumu. insana garip gelen bir sürü teknik terim kullanmanız yanında, cümleleri de uzattıkça uzatıyorsunuz. sadelikle ilgili bir probleminiz olup olmadığını sormak zorunda hissediyorum kendimi. uzun bir cümleyi üçe bölerseniz, ifade gücünüzde bir azalma olmaz, aksine artış olur. ama siz bu konuda benimle aynı fikirde değilsiniz sanırım. fikirlerinizi duymaya istekliyim.

"1., 2. ve 3. boyut" ifadelerini kullanıyorsunuz, peki buraya kadar yaptığınız boyut numaralama işlemini neden sonraki yoğunluklar için sürdürmüyorsunuz? 4. boyut, 5. boyut, 6. boyut ve 7. boyut şeklinde? ra denen varlık grubu bunu yaptığında bir hata mı yaptı sizce?

bakın ne güzel 1., 2. ve 3. yoğunlukta elementsel, bitkisel, hayvansal ve nihayet insani varoluş seviyelerini ifade ediyorsunuz. çok da güzel anlaşılıyor. 4. 5, 6 diye devam etmeyi imkansızlaştıran birşey mi var?

şakralar ile ilgili tanımınız çok kısa kalmış, keşke biraz daha ayrıntılı ifade edebilseydiniz. bu konuda kendimi geliştirmeye ihtiyacım var. 2. şakra "düşünsel" mi? şu ana kadar çok kısıtlı bilgi ve tahminlerim doğrultusunda 2. şakranın "düşünce" gibi bir kavramla ilişkili olabileceği hiç aklıma gelmemişti. şu ana kadar öğrendiklerime hiç uymuyor daha doğrusu. ama inceleyeceğim. diğerlerini de tabi ki. ve fikrimde bir değişiklik olursa ifade edeceğim.

Alıntı Yap"Sadece bu şakralar hem pozitif hem negatif devinime de açıktır."

sonraki 4 şakra tamamen pozitif devinime açıktır anlamında mı? eğer kastettiğiniz buysa, kozmolojik yansımasıyla, "4., 5, ve 6. boyutlarda negatif devinim yoktur" gibi bir anlam çıkar mı bundan?

Alıntı Yaphasat dönemi...

madem insanoğlu 3. boyutta, hasadın ancak 4. boyuta olması gerekmez mi? neden buna dair bir bilgi yok?

2000-2012 yılları arasında beta 1'e geçiş durumu gibi birşeyden bahsediyorsunuz. 3. boyut varlıklar 6. boyuta mı mezun olacak yani? bu hasat evresi ve bahsettiğiniz diğer evreleri bu bağlamda biraz daha sadeleştirmeye, netleştirme çalışır mısınız lütfen?

"entelektratum" terimi, bu hasadı gerçekleştiren, yani mezun olabilen varlıkların kullanacağı bir beden cinsi midir?

Alıntı YapBizlerin yapmaya çalıştığı Ana Hasad Döneminin 1. evresinin sonlarına yaklaştığımız bu dönemde Uyanmış Bilinçlere kendi hakikatlerini, matematik gibi net tekolojik bilgiyle sunmak ve böylece Sonsuz Sınırsız Uzaydaki bilinçlerin selameti için yansıma yoğunluğunu arttırmak, onlardaki genetik kodların bu yansımalara dayalı uyanışla 12 sarmallı DNA faktörünü devreye sokabilecek bir nitelik kazanmasını sağlamaktır.

bu cümleden anlaşılıyor ki "siz" yardım etmeye çalıştığınız tüm bu süreçleri çoktan aşmış olmalısınız. doğru mu?

bu soru ve eleştirilerimi kabalık olarak anlamanızı istemem ve bir kabalık yaptığımı da düşünmüyorum. sadece soru ve eleştirilerimi paylaştım. vereceğiniz bilgilerle, yapacağınız açıklamalarla, elbette ki aradığım cevaplara ulaşıp, savunuyor olabileceğiniz faydalı şeyleri ben de savunacak hale gelebilirim. ama bunun için sorularıma ve eleştirilerime yanıt almam gerekiyor. size, söylediklerinize, iddia ettiklerinize yönelik gözü kapalı bir reddedişim, körlüğüm olduğunu hiç sanmıyorum. sadece anlamaya çalışıyorum ve soruyorum. lütfen size karşı bir kabalık, düşmanlık niyetine sahip olduğumu düşünmeyin. her zaman son derece şüpheciyimdir. ve siz de tüm bu bilgileri gözü kapalı kabul etmemiz gerektiğini düşünmüyorsunuzdur eminim.

bozadi

#20
sevgili OQAN'ın sorularından sonra kendi sorularıma yanıtlarımı bekliyor olacağım sabırla. :)

idrnc

#21
Merhaba OQAN

Özsel Gelişim Merkezimizde Seminer  Karma ve Alt Yapıderslerimiz var bu dersler tamamen ücretsizdir..
Seminer çalışmamızda öncelikle Ne yapmaya çalıştığımızı karma ve alt yapı derslerinde neleri vermeyi hedeflediğimizi iletiyoruz.
[purple]Karma derslerde [/purple]Ruhsal Siklüsün ardından Teknolojik Bilgi bütünselliğiyle kendinde belirli bir açılım yapmayı hedefleyen katılımcılarla bir Kavram birliği oluşturuyoruz.
Alt Yapı derslerimizse;[/u] Üstadım Cenap bey'in derslerinden önce gerekli bilgiyle katılımcılarda kendi bilgi muhtevamıza dayalı bir taban oluşturmayı hedeflediğimiz asıl derslere giriş yapıyoruz.
Karma ve alt yapı dersleri 8'er haftalık çalışmalardan oluşur bu çalışmalar sonrasında yeterliliklerini tesbit ettiğimiz Canları Üstadımın derslerine alıyoruz zaten bu süreçten geçen canlar dersleri alabilir hale gelecektir.
Kendi adıma Nezire Hanımın çalışma davetiyle ilgili bir bilgiye sahip değilim. Üstadım 1993 ten bugüne teknolojik bilgiyi kitaplar halinde yazmakta ve çevresindeki pek çok varlığa Öz Varlığında açmış olduğu Öz Kavram gücüyle açıklamaktadır. Tamamen doğaçlama yoluyla bizlere verdiği bilgiler mesaj kanalı bilgileri değildir. Onun dersleri sonrası kendine yönelttiğimiz her mahiyetteki soruya net ve aydınlatıcı cevaplar almaktayız.
Elbette burada paylaştığım bilgiler bizlerin henüz giriş aşaması dediğimiz tabanı oluşturmak için verdiğimiz çok genel bilgiler ve bu bilgiler çok daha derin ve teferruatlı buudlar da açılımlar göstermektedir.
Yıllardır bu tedrisatta şahit olduğum durumdan aktara bileceğim bilginin sonu sınırı olmadığı gibi süreklide daha ince nuanslar kazandığıdır. Üstadım şuan Süper Fizik üzerine , Evren bilim genetik ve Robotik düzen teknolojisi ve Aktif Varoluş sırları üzerine çok önemli açılımlar sağlayacak muazzam bilgiler vermektedir. Bu bilgilere alt taban oluşturarak kavramları verdiğimiz derslerle  beyin kodlarında gerekli açılımları yaparan birimler daha kolay hakim olmaktadır bilgiye..
Bilgiler sizinde ifade ettiğiniz gibi bir Dille beraber verilmiştir 1993 senesinden bu güne kadar. Biz Bu dile ATLANT LONZE- Atlanta Dili diyoruz. Bu dil Omega boyutunun kompitürler arası iletilim keyfiyeti gösterdiği bir lisandır.
Türkiye'de ve Dünya' da Nezire Hanımın yürütmekte olduğu çalışmalara paralel pek çok çalışma yürütülmektedir. Bu çalışma platformları Sistem Platformlarıdır. Ana Hasad Bilgisinin sunulduğu tek platformsa sadece NİZAMplatformu olan Öğretimiz dahilin de verilmektedir. Bu nedenle bilgide Ana Hasad bilgisi olması nedeniyle daha ağırdır.
Diğer bilgilerle kavramlar üzerinde farklı ifadelendiriş kalıpları kullanıyor olmamızın nedeni Bilginin dünyasal boyutta ifadelendiriilebileek en uygun şekliyle değil kendi varlığını birebir yansıtan SÜPER ASLİ ORİJİNALİTESİYLE verilmesidir.
Bu nedenle Bizim burada A dediğimiz başka bir yerde B olarak tanımlana bilir önemli olan gene verilmek istenenin alınmasıdır.
Sistem platformlarını bir nevi Lise gibi Nizam platformlarını sistem tabana üzerinde onların varlıklarını desteklese de daha üst bilgi veren Üniversite gibi kabul edebilirsiniz.
Sadece Ana Hasad Dönemlerinde yeryüzünde Süper makro Farkındalıklı bir yaşama geçilebilmekte ve Ana Hasad Döneminin 1. evresi olan Alfa Beta geçiş süreci bu nedenle Sır üstü Sırların Tüm İnsanlığa ilk kez bu kadar açık sunulduğu özel bir dönemi ifade etmektedir.Bu nedenle lise öğrencisinin kullandığı terminolojiyle üniversite öğrencisinin hakim olduğu terminoloji asında elbette farklılıklar olacaktır.
Atlant Lonze lisanı bizlerin kendi aramızda iletişim sürdürdüğümüz diller gibi bir lisan değildir. Biyokkompitürlerde gerekli mana kalıplarına ait açılımların gerçekleşmesi için verilen bir bir Dildir. Bu dile hakimiyet Tanrısal Öz Varlıklarımızla ilgili açılımların daha hızlı gerçekleşmesine ve bilgiye ait mananın daha kolay ve orijinal haliyle alınmasına imkan vermektedir. Bu nedenle Üstadımın derslerinde varlıklarımıza yavaş yavaş kazandırılmaktadır.
İlerleyen dönemce Üstadımın derslerine katılım sağlayabilecek bilgi hakimiyetine sahip tüm canlar için bu dille ilgili bilgiler veren derslerde mutlaka olacaktır.
Şilertkha Özsel gelişim merkezimizin adres bilgilerini buradan sizinle paylaşmak isterim. Cumartesi saat 15:00 te gelirseniz hem seminere katılma hem de bu mevzular üzerine daha detaylı konuşma fırsatı bulabiliriz. Devam etmeyi dilerseniz diğer dersler için size gereken bilgileri de vermiş oluruz.

Şilertkha Kişisel Gelişim Merkezi iletişim Bilgilerimiz
Adres ; Kozyatağı mah. Bayar Cad. Altın Sitesi C Blok Kat:2 Dr:13 Kozyatağı İstanbul
Tel; 0216 445 91 90

Email adresimiz; [email protected]
 [maroon]Kısaca tarif gerekirse; Yerimiz Kozyatağı Bayar Caddesi üzerinde Erenköy Ruh ve Sinir Hastanesine giderken sol tarafta kalan site içindedir [/maroon]

Bir sonraki mesajımda Bozadi'nın sorularınızı cevaplayacağım . Görüşmek üzere..

Sevgiler...
 

bozadi

#22
ne zaman müsait olursanız. bekliyorum :)

idrnc

#23
Merhaba tekrar

sevgili Bozadi

Öncelikle evet haklısınız sanırım aktarımda biraz daha sadeleştirmeye dikkat etmem gerekiyor. Bu nedenle okuyan herkesden özür dilerim.Daha anlaşılır cümleler kurmaya dikkat edeceğim.
Boyutlar konusunda hem fikir olduğumuzu bende görüyorum size şöyle netleştireyim durumu.

1-2-3- boyut alfa yaşama ait boyutlardır.
4.boyut Durgun Ateşi aktif yaşamın sürdüğü Makro farkındalıklı yaşam boyutu
5.boyut Altın ateşi aktif yaşamın sürdüğü Makro farkındalıklı yaşam boyutu
6. Boyutta Atlantaya geçilir. Omega 1 boyutu Sesi aktif tir ve Süper makro farkındalıklı yaşam sürülür
7. Boyutsa Atlanta Yaşamın Ra zamanla reaksiyone olunan Omega 2 karakterini vermektedir.(Omega boyutu ile ilgili bir önceki meşajda bahsettiğim ayrıntı burlarda ortaya çıkmaktadır. umarım ilerde bunlarıda konuşuruz)

Dünya şuan 3. Boyuttan 4. Boyuta yani Alfadan Durgun zamana geçiş yapacak ve Üzerinde sadece Makro bilinçler kalacak. Tıpkı Solara' nın kitabında söylediği gibi Halim insanlar yaşayabilecek bu boyutta.
Big Bang hadisesinde bilimin ulaşamadığı hakikatse sizin belirttiğiniz bu boyutların yapılanmasıyla ilgilidir.
4-5-6-7. boyutlarda negatiflikten söz edilemez. Bu nedenle, şakralar da kalp, gırtlak, alın ve tepe şakrasın da negatif devinim yoktur.
Negatif varlıklar sadece Alfayı kullanabilmektedir. Ama elbette burada da gene çok önemli sırlardan söz edilebilir ama konuyu dağıtmamayı bende tercih ediyorum. Negatif bilinçlerle ilgili başka bir sohbette konuşalım isterim.
Hasadın 4 boyuta geçişiyle ilgili bilgi yeryüzüne hiçbir dönemde net ifadelerle verilmemiş. Örn Kıyamet kelimesi Uyanış anlamındadır biliyorsunuzdur. Bunun bile tam vermek istenen mana anlaşılamazken böyle bir boyutsal geçişten elbette söz edilemezdi. Ama Dinler bu 4. boyut yaşamına Cennetler diyerek ifadelendirmiş. Ondada farklı açılımlardan söz edebiliriz elbette.
Makro yaşam hiçbir düşük beşeri olguyu ve negatifliği kabul etmeyen Asli Orijinal bir yaşamdır . yani Yüksek benliklerin yaşamıdır. Bu yaşamda 12 Sarmallı DNA devrede olacak dünyada ve Yüksek benliklere ait Enerjetik bedenle yani astral bedenle maddeye ait biyolojik beden bir araya getirilerek Entelektratum adı verilen yeni bir form yapılanacak o ne sadece maddi beden olacak nede sadece Enerjetik beden yani ne su ne un; ama tam karışmış bir Hamur .. gibi.
12 sarmallı DNA şuan Agartha ve Azlantas yaşam ünitelerinin sürdürdükleri bir yaşamdır ayrıca Venüs ve merihtede iç katmanlarda böyle bir yaşam bulunmaktadır.
Geçiş sonrası Agartha ve Azlantas prototipleriyle birlikte yeryüzü yaşamı sürdürmek yükselmiş olan boyutsal nitelikler sebebiyle mümkün olacaktır.

Bizlerle ilgili süreç için pek çok şey söylenebilse de diye bilirim ki hangi aşamada olunursa olunsun hepimiz öğrenciyiz. İster Tanrı ol İster Yüksek benliğinle birleş gene Sonsuz Sınırsız uzayda öğrencisindir. Çünkü yaratım hiçbir zaman bitmeyecek bir okulu ifade eder bilinçler için..
Bu arada yeryüzünde pek çok durgun veya altın yaşam prototipi halen bulunmaktadır geçiş süreci sonrasında Dünya halkını onlar oluşturacaklardır.

Sorularınızı rahatsız edici bulmuyorum. burada amacım bilgimizi doğru ifade edebilmektir. Bu nedenle çoğu zaman farkında olmadan teferruata giriyorsam affınıza sığınıyorum. Bir bilgiyi aktarmak kadar onun varlığına zeval düşürmemekte bizler için çok büyük bir önem taşımaktadır.

Şakralar konusunu daha ayrıntılı konuşmak için yukarıdaki anlatımla ilgili dönüşünüzü bekleyeceğim sanırım konuyu dağıtmamış oluruz.
Sevgiler selamlar herkese..
 

bozadi

#24
Alıntı YapSorularınızı rahatsız edici bulmuyorum.

bunu duyduğuma gerçekten çok sevindim. bazen bazı şeyleri sırf rahatsız etme namına soruyormuşum gibi algılanmaktan endişe duyuyorum.

şimdi, anladığım kadarıyla ilk 3 boyutu alfa nitelikli boyutlar olarak tanımlıyorsunuz. ve yanlış anlamıyorsam 4. boyut beta1, 5. boyut beta2, 6. boyut omega1 ve 7. boyut omega2 olarak adlandırılıyor öğretinizde. omega boyutları aynı zamanda atlanta boyutları olarak tanımlanıyor. yanlış anlamışsam düzeltin. ilk 3 boyuttan sonraki tüm boyutlar "makro farkındalıklı" boyutlar bir şekilde. 4. boyut için "durgun ateş / durgun zaman", 5. boyut için "altın ateş" tanımlarının geçtiğini görüyorum. tamam, bu tanımları size tekrarlatmamak ve yerli yerinde kullanmak için elimden geleni yapacağım.

Alıntı YapDünya şuan 3. Boyuttan 4. Boyuta yani Alfadan Durgun zamana geçiş yapacak

tamam, beta1 4. boyut anlamına geliyor, 6. boyut değil. onu başta yanlış anladım, özür dilerim. hmmm güzel. resim giderek netleşiyor zihnimde sanırım. 

Alıntı Yap4-5-6-7. boyutlarda negatiflikten söz edilemez.

hiçbir makro seviyede negatiflik söz konusu olamaz diyorsunuz, ve bu noktada, esas aldığım üç temel kitabın söyledikleriyle belirgin bir şekilde çelişen birşey söylüyorsunuz görebildiğim kadarıyla. bu sizin bu konuda yanıldığınız anlamına gelmek zorunda değil elbette. ama çok ilginç ve önemli bir konu olduğunu düşünüyorum bunun.

ra çok vurgulu şekillerde ve defalarca, medyum carla'yla, ekiple ve tüm dünya insanlığıyla uğraşan 4. ve 5. boyut negatif varlıklarını anlatıyordu. bu konuda ne düşünüyorsunuz? ra bu hususta yanlış bir bilgi vermiş olabilir mi? veya alıcılar bu bilgileri yanlış almış olabilir mi sizce?

boyutlararası yolculuklar yapan, kaçırılma olaylarının ardında en çok görülen gri denen varlıklar 3. boyut varlıkları mı sizin görüşünüze göre? veya "gri'ler negatif mi" sizin bakış açınıza göre, diye sormak gerekiyor önce sanırım. bu konudaki açıklamalarınızı/görüşlerinizi merakla bekliyorum.


Alıntı YapMakro yaşam hiçbir düşük beşeri olguyu ve negatifliği kabul etmeyen Asli Orijinal bir yaşamdır . yani Yüksek benliklerin yaşamıdır.

4. boyuttan itibaren tüm makro seviyelerdeki benlikleri 'yüksek benlik' olarak tanımlıyorsunuz anladığım kadarıyla.

4. boyutta 'entelektratum' olarak tanımladığınız yarı fiziksel yarı eterik beden modeli, daha önceden bildiğim/benimsediğim görüşlerle uyuşuyor.

Alıntı YapBizlerle ilgili süreç için pek çok şey söylenebilse de diye bilirim ki hangi aşamada olunursa olunsun hepimiz öğrenciyiz. İster Tanrı ol İster Yüksek benliğinle birleş gene Sonsuz Sınırsız uzayda öğrencisindir. Çünkü yaratım hiçbir zaman bitmeyecek bir okulu ifade eder bilinçler için..

evet, bunu anlayabiliyorum ve kabul edebiliyorum. ama misyonunuzu tanımladığınız paragrafta, şu anda 12 sarmalınızın da açık olduğunu, daha doğrusu, insanların başarması için yardımcı olmaya çalıştığınız şeyleri kendinizin başarmış olduğunuzu ifade ediyormuşsunuz gibi geldi bana. bunu doğrulayabilir misiniz? özel bir amacı yok, genel bir soru. :)

Agartha ve Azlantas prototipleri konusu üzerinde odaklanmadan önce, size veya ilgilenebilecek olan diğer ekip arkadaşlarınıza, özellikle kendi (insan kitlesi) durumumuz hakkındaki resmi biraz dah netleştirmeye yönelik şeyler sormak isterim doğrusu. ve sabrınıza ve iyi niyetinize sığınıyorum bu konuda.

şakraların şu an için acelesi yok bence.

kafamdaki birkaç nokta berraklaşmış durumda. ilginiz, anlayışınız, sabrınız için çok teşekkür ederim.

siz veya meşgulseniz diğer herhangi bir arkadaşınızla bu mesajda sorduğum hususlara dair bilgilerinizi, görüşlerinizi almak isterim. bu arada sorusu, yorumu olabilecek başka arkadaşları engellemek de istemem doğrusu.

idrnc

#25
Size cevap vererek yazmaktan keyif alıyorum.
Şuan sitelerimizle ilgili yürütmem gereken faaliyetler olduğu için geri dönüşlerim zaman alıyor olabilir..
Aslında en güzeli bence eğer imkanınız olursa Şilertkhaya gelmeniz için sizi davet etmek isterim. Bu tarz konuları daha detaylı ve canlı olarak cevaplamak sanırım aktarım hızımızıda arttıracaktır.
seminere gelerek henüz dahil olmuş olmuyorsunuz sadece dinleyici olarak deneyimleme ve gözlemleme fırsatı yaratmış olacaksınız..Buda her çalışma platformuna verilebilecek bir fırsat olmalı..:)

bu arada buralardayım tekrar dönücem

Teşekkürler
Görüşmek üzere
 

bozadi

#26
nazik davetiniz için çok teşekkür ederim sevgili idrnc, ama henüz terimleriniz, kavramlarınız, kabullerinizle ilgili aşinalık eksikliğimden dolayı, bilgi aktarım hızınız şu anda yazıyla bile çok hızlı/ağır geliyor bana. şimdilik böyle daha iyi.

cevap yazmaktan zerre keyif almayacağınız tartışmaların meydana gelme olasılığından çekiniyorum ben hala. :) sizin veya arkadaşlarınızın gidermesi gerekecek daha pek çok şüphelerim/bilgi eksiklerim var henüz öğretiniz/faaliyetleriniz hakkında. objektif olmaya gayret ettiğimden emin olabilirsiniz.

idrnc

#27
Her anlattığımızı hemen kabul etmeniz elbette mümkün değildir. Dinlenmesi bile başlangıç içinde yeterli fikrimce. hakaretler veya asılsız suçlamlar olmadığı sürece hertürlü diyaloğun bir ihtiyaçla ortaya çıktığına inanırım. Bu nedenle mümkün olduğu kadar paylaşımda kalarak anlatmayı tercih ederim.
Görüşmek üzere
 

bozadi

#28
müsait olduğunuzda son sorularımla ilgili görüşlerinizi almak isterim sevgili idrnc. sevgi ancak keşifle, tanımayla mümkündür ve ben de sizleri, bilgilerinizi, görüşlerinizi tanımaya çalışıyorum.

birbirimizin bilinçlenişine ve güvenine katkıda bulunma doğrultusunda çaba göstermek çok güzel, paha biçilmez birşey.

bozadi

#29
tabi çeşitli online verileri referans olarak gösterebilirsiniz. ama şimdiye kadar ayrıntılı bir şekilde inceleme isteği duymamıştım bunları, biraz da anlama sorunu yaşadığım için. ama doğrudan bir yetkili gelip tanıtım faaliyetinde bulunmaya gayret edince, bu fırsata da hayır demek istemem ve tahmin ediyorum bir süre sonra bazı ayrıntıları sormak yerine, online kaynaklarınızdan araştırıyor olacağım. ama hazır siz buraya gelmişken, bu iletişim lüksünü, kolaylığını ve keyfini kaçırmak istemem. yoksa bana ve benim şahsımda diğer potansiyel meraklılara herhangi bir bilginizi, görüşünüzü, inancınızı kanıtlamaya çalışmak gibi bir gerekliliğiniz yok tabi ki. ilginiz, vaktiniz, koşullarınız ne ölçüde müsaade ederse. gönülden teşekkür ediyorum.