Haberler:

Kasyopya Celseleri'nin orijinal çevirilerini yapan ve yayınlayan
tek resmi ve gerçek Türkçe kaynak BaskalarinaHizmet.com 'dur.

Ana Menü

16 Temmuz 2009

Başlatan 4BH, 21 Ağustos 2009, 21:12:28

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Astre

#15
Alıntı YapOrjinal Mesajı Ekleyen deniz

Tekrar merhaba güzel insanlar.
Kisaca kendimi taniticam yasadigim degisimi aktaricam.
2 yil once sandalyede uyurken birsen sicradim ve kendimi kapidan iceri girerken gordum ve heryerim karincalasmisdi o gunden sonra hayatim degisti sprituel konulara ilgim basladi 32 yasima kadar kitap okumamisdim.kisisel gelisim kitaplari okudum ve karsima cikan her konuyu arastirsim belgellerini izledim meditasyonla tanisdim kendimi gelistirdim ve hayatim inanilmaz degisti kin ofke nefret korku negatif olan hersey hayatimdan silindi. Hergun olumlama cumleleri kullandim ailem es dost arkadas herkez saskinlik icinde kaldi tabiki bazi kisilerde delirdigimi sandi ama artik ben buyum hayatimi sadece sevgiye adadim pozitif yasiyorum hayata gülümsüyorum inanin meditasyon yaparak bunlarin cok faydasini gördüm umarim bu dunyamizi sevgi enerjisi ile doldurup guzel bir yasam yaratiriz hepinize tesekkur ederim guzel insanlar saygilar...


Merhabalar @deniz,

Öncelikle foruma hoş geldin hemek isterim, kendini pozitife kutuplaştırman ve kişiliğinde ilerleyiş göstermen çok güzel.

Bu tarz konularda (temel olarak tüm ruhani konularda) bireysel nacizane önerim bu tarz konuları bu işler ile ilgili kişiler dışında ki insanlara açmaman yönündedir, herkes her bilgiyi alacak/kabul edecek durumda değildir ve bu tarz durumlar yüzünden pozitif kutuplaşmanı kaybedebilirsin. Sana önerim bu tarz durumları şahsında tutmandır (paylaşmamandır), elbette nihai karar elbette ki şahsına aittir.

Yaşadığın olaya benzer bir durum yaşadım, çok ama çok küçükken varlıklar (bedensizler) sıkça beni ziyaret ederdi, zamanla bu olaylar yüzünden bu tarz konulara merak saldım. Ben büyüdükçe olaylarda büyüdü, örneğin;

https://www.baskalarinahizmet.com/index.php/topic,2696.0.html

Bu olaylar benim için iyi mi oldu kötü mü oldu bilemeyeceğim lakin çok ilgi çekici olduklarını söyleyebilirim.

@bozadi'nin yorumlarına tamamen katılıyorum ve ekliyorum;

Asla ama asla negatif kısmı/düşünceleri inkar etme, onları gözmenden gelirsen (üstesinden gelmek farklı, çocuksu şekilde gözmekten gelmek farklı) zamanla büyür ve büyür o düşünceler, en sonunda kaynar kazan misali taşar.. Bu durumda kendine/sevdiklerine isteyerek/istemeyerek zarar verebilirsin. Yalnız yaşıyorsan bir odanın ortasında ayna karşısında dur, tüm hayatını sesli şekilde kendine anlat, seni üzen/kızdıran şeyleri bul ve onlarla olan bağını kalıcı olarak kes, o düşünce kalıplarından uzaklaş.

Şunu asla unutmayın dostlarım; "Bu Dünya çocukları sever, çocukluğu değil." Hiç birimiz ne meleğiz ne de şeytan, fazla pozitif olursan yok olursun, fazla negatif olursan gene yok olursun. Pozitif kutbu beyaz negatif kutbu ise siyah olarak düşünürsek gri olun, her insan özünde gridir hepimizin içinde 2 kutupdan az/çok var. Önemli olan onu çocuksu şekilde görmekten gelmek yerine 2 kutbu sağlıklı şekilde uyumlamak/dengelemektir.

Son söz: Kalbinizde zihninizle aynı yoldaysa, sizden şanslısı yoktur :)
 

deniz

#16
Öneriniz için teşekkür ederim bunu dikkate alıcam.
Bende ziyaret edildiğimi düşünüyorum ama tek yasadığım olay o gün kendimi görmem di. Bu olaya hep şükretmişimdir çünkü günden sonra hayatım değişti şükürler olsun.
 

Astre

#17
Aynı şekilde bende, kaderimizde ne varsa o olsun ne diyelim :)
 

deniz

#18
Kaderimizde ne var ne düşünüyorsunuz benden daha tecrubelisiniz
 

Dionysos

#19
Soydan arınma kavramı bir insan yüzü üzerinden fikir yürütürken aklıma geldi.

Dans DNA yı açıp kapatıyor ve tekno spiritüel tekniklerin işe yaramsı için "soydan arınma" "saflaşma" gerekiyor:

Alıntı YapOrjinal Mesajı Ekleyen 4BH

16 Temmuz 2009

S: Bugün son celseyi yayınladıktan sonra, forum üyelerinden biri, Labirent Dansları, Ariadne Dansı veya Turna Dansı denen dans hakkında bir makale yayınladı. (ç.n.: labirent dansı: halaysı/spiral danslar anlamında sanırım.) Bu dansın download edilebileceği veya izlenebileceği bir link bile koydular.
(L) Bir mola vereceğiz ve bu danslar hakkında soru sormadan önce onları izleyeceğiz. (5 dans videosunu izlemek için mola) (L) Hala orada mısınız?
C: Oo, evet! İlham vericiydi, değil mi?

S: (L) Evet. Bu danslardan herhangi biri asıl labirent danslarına yakın mıydı?
C: Birkaçında eski tekno-spiritüel uygulamanın unsurları vardı. Birinci ve ikincisi, adım ve hız olarak en yakınıydı.

S: (L) Bu dansın yapılışında uyulan temponun herhangi bir önemi var mı?
C: Evet, fakat amaca göre farklı olabilir. Bu hareketlerin, katılımcıların hareket etmekte olduğu "alanı" gerçekten değiştirdiğini hatırlayın. Herşeyi pek çok seviyede değiştirebilir, ve buna DNA'nın açılıp kapatılması dahil.

.....

S: (L) Tamam, Marutlar belirli özel bir soydan geliyordu, dans ediyorlardı ve dansları tüm kabile için bazı faydalar sağlıyordu. Gökler açılıyordu, içi yiyecek ve ihtiyaç duydukları şeylerle dolu sepetler iniyordu. Gökyüzünden kudret helvası inişiyle ilgili hikaye gibi. Ama Marutlarınki tatsız-tuzsuz birşey değilmiş. Tam istedikleri veya ihtiyaç duydukları şeymiş. Çıtır çıtır (lezzetli mısır gevreği)! (gülüşme)
C: Tekno-spiritüel tekniklerin işe yaraması için, "soydan" insanların arınması/saflaşması ve çakralarının "birleşmesi" gerektiğini aklınızda bulundurun. Eğer bu yapılırsa, daha da önemli işlevler vardır. Örneğin: 4B KH saldırılarına karşı zihinsel blokaj. 200 kadar insanın bu biçimde toplanıp yağmacılara karşı bir blok oluşturabileceğini düşünebiliyor musunuz? Üstelik dalga yaklaşıyor ve "dansçılar" bunun gezegeninizi ve realiteyi nasıl etkilediğini çok iyi bir şekilde anlayabilirler. Dünyanızın "eliti"nin 4B KH güç kaynaklarının kesilmesi durumunda ne olacağını hayal edebiliyor musunuz? Uyguladıkları zihin kontrol teknikleri ve frekans çitleri "bozuluverirse"?

Sağlıcakla kalın, keyifli forumlar

https://masmaviningolgesi.blogspot.com